Басейн във вилата - какво трябва да знаем

Басейн във вилата - какво трябва да знаем

В непоносимите летни жеги нищо не е по-приятно от водните развлечения, но за съжаление морето не винаги е близо до дома. Това не означава, че не можем да си осигурим малко водна наслада, дори и ако живеем в къща или вила в покрайнините на столицата, на стотици километри от гръцкото море и от родното Черноморие.

 

Praktis.bg предлага огромно разнообразие от басейни и джакузита, които могат да ни осигурят дълги часове веселие край водата с цялото семейство. Готови ли сте да оборудвате къщата си с нов басейн?

 

Поставя се в двора

 

Сред огромното разнообразие от джакузита и басейни на Praktis.bg, всички видове са подходящи за поставяне в двора на вашата къща. При това дори не е необходимо да притежавате кой знае колко голям двор. Малко свободно пространство е достатъчно и сте готови за лятото.

 

Лесно се поддържат и съхраняват

 

Този тип басейни се поддържат и съхраняват изключително лесно когато не се използват през зимните месеци. Повечето видове са надуваеми, което означава, че просто трябва да се изпусне въздуха.

 

Укрепващите метални елементи пък лесно могат да се съхраняват в гаража или килера докато не решите да ги използвате отново през следващата година.

 

Предвид ползването на изключително здрави материали за тяхната изработка, джакузитата и басейните на Praktis.bg са артикули с изключително дълъг живот. Можете да им се радвате с години, без при това да е нужна някаква специална поддръжка.

 

Макар че има немалко хора, които предпочитат да оставят своите басейни навън дори и през студените месеци през зимата, трябва да знаете, че това може да доведе до трайни повреди, особено ако температурите редовно падат под нулата.

 

Изгодни цени

 

Цените варират в широки граници, така че непременно можете да откриете нещо, което да допълва вашия личен семеен бюджет. Обикновено цената се ръководи основно от големината на басейните, като съответно по-големите по площ басейни са и по-скъпи.

 

Най-ниският ценови клас се заема от детските басейни. Те се изработват така, че да бъдат плитки и малки, което от своя страна води и до по-ниска стойност на крайния продукт. За сметка на това, именно малчуганите са най-ентусиазирани от всички любители на водата.





{START_COUNTER}