Коластра КолАктив 3 – 120 капсули

(9 клиентски отзива)

112.00 лв.


100% оригинален продукт

☎️  0877 10 66 20  – консултация или поръчка

✉️ Изпрати съобщение по  Viber 

Купи с 30% отстъпка – научи как


КолАктив 3 Коластра АкваСорс за деца и възрастни

AquaSource КолАктив3 е нашият продукт с коластра от „следващо поколение“ за тези, които искат допълнителна подкрепа за здравето на храносмилателния тракт чрез комбинацията от Ацидофилус и Лактоферин с нашата AquaSource Коластра.

AquaSource КолАктив3 предлага отлична хранителна подкрепа на хората, които водят активен начин на живот, включително и спортисти.

Той е полезно допълнение към всеки хранителен режим, тъй като е предназначен да подпомогне долната част на храносмилателния тракт, както и имунната система.

В продукта AquaSource КолАктив3 Коластра плюс се използва цялата коластра. Тя е пълномаслена, което означава, че не преминава през процес на ултрафилтрация.

Коластрата в продукта КолАктив3 се добива в югозападните части на САЩ, където се използват свръхмодерни съоръжения, проектирани от инженер-технолози по млекопреработка и създадени с единствената цел да се произвежда коластра с най-високо качество.

Събраната и преработена коластра се подлага на флаш-пастьоризация при 72°С в продължение на 15 секунди, след което се суши чрез индиректна топлина при ниска температура. Именно този процес подпомага запазването на възможно най-високата хранителна стойност.

Основни предимства на коластрата

AquaSource Коластра

Коластрата е „първото мляко“, произведено от майката, богато на допълнителни хранителни вещества и антиоксиданти. AquaSource използва коластра от крави, която съдържа между 10 и 20 пъти повече хранителни фактори и антитела от човешката.

Ацидофилус

Полезна бактерия, населяваща тънките черва, която подпомага храносмилането. Ацидофилус може да подпомогне организма в борбата срещу вредни бактерии, паразити и други организми.

Лактоферин

Въпреки че коластрата естествено съдържа лактоферин, този биоактивен пептид е добавен и като самостоятелна съставка за допълнителна подкрепа на имунната система.

AquaSource ColActive3 – цена и информация

Предлага се в опаковки от 60 капсули и 120 капсули.

Състав на продукта

В препоръчителен дневен прием от 1, 2 и 6 капсули:

  • Коластра (от мляко) – 400mg / 800mg / 2400mg
  • Лактобацилус Ацидофилус – 2mg / 4mg / 12mg
  • (което осигурява 4.0 x 106 жизнени клетки към момента на производство)
  • Лактоферин – 1mg / 2mg / 6mg

Капсула: Емулгатор – желатин

Продуктът е одобрен и произведен от коластрата на здрави, млечни, пасбищни крави. Не съдържа пестициди, хормони, антибиотици, нито вируса „луда крава“.

Указания за употреба

  • Вземайте по 2 капсули дневно сутрин, с чаша изворна минерална вода, 20 минути предихранене.
  • Увеличете количеството при необходимост. Не вземайте повече от 6 капсули дневно, освен ако здравен специалист не е препоръчал друго.
  • За деца над 1 година – по 1 капсула дневно с течност или с храна.
  • Предназначение: Виж съставката в по-тъмен шрифт.
  • Да се съхранява на сухо и хладно място.
  • Да не се превишава препоръчания дневен прием.
  • Да се съхранява на място, недостъпно за малки деца.
  • Да не се използва като заместител на разнообразното хранене и здравословен начин наживот.
  • Производител: Nature’s Infinite Balance Ltd

Здравни твърдения, одобрени от Европейския орган за безопасност на храните (ЕОБХ)

  • Няма

Данни за алергени

  • Съдържа МЛЯКО и ЛАКТОФЕРИН като алергени според Регламент (ЕС) № 1169/2011 за предоставянето на информация за храните на потребителите.

Видео представяне

Какво е коластрата?

Коластрата е основната съставка на популярния ни продукт AquaSource КолАктив3.

Това „първо мляко“, произвеждано от майките, е богат източник не само на компоненти, подпомагащи имунната система и растежа, но и на антиоксиданти, които са безценен помощник за новороденото в периода, когато е най-уязвимо.

Имунната система играе изключително важна роля за цялостното ни добро състояние, затова трябва да се стремим да правим необходимото за поддържане на ефективното cѝ функциониране, тъй като от това зависи запазването на оптимално здраве дори в стресови периоди.

Различни изследвания показват, че коластрата и нейните компоненти са много полезни не само за растящите, но и за порасналите.

Коластрата е богат източник както на заменими, така и на незаменими аминокиселини, както и на незаменими мазнини, в това число фосфолипиди, което прави възможно запазването на протеините в коластрата и лесното ѝ усвояване в стомашно-чревния тракт.

Имунни фактори

Богати на пролин полипептиди (PRPs)

Богатите на пролин полипептиди (PRPs) модулират сложната имунна система и следователно са най-важната съставка в коластрата. Те подпомагат тимуса (жлезата с вътрешна секреция, играеща ролята на централна командна станция за имунната система).

Пептидите са къси вериги от аминокиселини – градивните блокчета на протеините – които нямат сложната третична структура на протеините. Богатите на пролин полипептиди (PRPs), наречени така заради необичайно високото си съдържание на аминокиселината пролин, са интрацелуларни сигнални молекули с уникалната способност да подпомагат допълнително имунната система.

Имуномодулиращите пептиди в коластрата се срещат в литературата с различни наименования, включително трансферен фактор, колостринин и богати на пролин полипептиди (PRPs).

Имуноглобулини (IgG, IgA, IgM)

Имуноглобулиновата фракция в коластрата от крави представлява приблизително 70-80% IgG, 10-15% IgA, 10-15% IgM. Демонстрирано е, че антителата от краве мляко под формата на добавка, подпомагаща имунната система, са ефективно средство за осигуряване на локална защита за стомашно-чревния тракт.

Функцията на тези имуноглобулини (антитела) е следната:

IgG – преобладаващ имуноглобулин в коластрата от крави.

IgA – преобладаващ имуноглобулин в човешката кърма и коластра. Главната му роля е като първа защитна линия, полезен за лигавиците.

IgM – главната му роля е на „първо влизащо в бой“ антитяло.

Лабораторните анализи както на имунните, така и на растежните фактори от коластрата от крави сочат, че са идентични на откритите в човешката коластра, но нивото им е значително повисоко в коластрата от крави.

Коластрата от крави е 40 пъти по-богата на имунни фактори от майчината кърма. Така например човешката коластра съдържа 2% IgG (имуноглобулин G, найважния от откритите в тялото имуноглобулини), докато в коластрата от крави IgG възлиза на 86%.

Лактоферин

Лактоферинът е свързващ желязото протеин, който допринася за лишаване на бактериите от желязото, което им е нужно, за да се възпроизвеждат, и доставя желязо в червените кръвни телца, увеличавайки насищането на тъканите с кислород.

Алфа-лакталбумин и бета-лактоглобулин

Това са главните суроватъчни протеини в млякото и коластрата.

Цитокини

Цитокините са малки белтъчни молекули, отделяни от специфични клетки на имунната система. Спадат към категорията на сигналните молекули, активно участващи при комуникацията между клетките. Те са протеини, пептиди или гликопротеини.

Лизозими

Лизозимите могат да подпомогнат имунната система. Ензимите лактопероксидаза-тиоцианат, пероксидаза и ксантин-оксидаза окисляват бактериите благодарение на това, че отделят диводороден пероксид.

Гликопротеини

Гликопротеините са свързан с храносмилането фактор, за който е демонстрирано, че помага на имунните и растежните фактори да оцелеят, преминавайки през високо киселинната храносмилателна система.

Растежни фактори

Коластрата съдържа много растежни фактори, включително инсулиноподобен растежен фактор 1 и 2 (IGF-1 и IGF-2), епителен растежен фактор (ЕGF), фибробластен растежен фактор (FGF), получен от тромбоцити растежен фактор (PDGF) и трансформиращ растежен фактор (TGA-α и TGF-β).

Растежните фактори са пептиди, които действат като интрацелуларни сигнални молекули, включващи или изключващи производството на специфични протеини в съответните клетки. Присъствието им в коластрата е насочено към растежа и развитието на храносмилателната система на новороденото, но при по-големите деца и възрастните те спомагат за поддържането на здрави чревни стени.

Други компоненти с хранителна стойност

Витамини, минерали, аминокиселини и незаменими мазнини; съдържащите се в коластрата витамини, минерали и аминокиселини са в почти перфектна комбинация.

Открити са в малки количества витамините А, В1, В2, В6, В12 и Е, както и съвсем малки количества от всички други витамини, и минерали като калций, натрий, магнезий и цинк.

AquaSource КолАктив3 – продукт от „следващо поколение“

AquaSource КолАктив3 използва цялата коластра – тя е пълномаслена и не преминава през процес на ултрафилтрация. Нашата коластра се добива от югозападната част на Съединените щати и модерната фабрика за нейната преработка е изградена по проект на инженери в млекопреработвателната сфера с единствената цел – произвеждане на коластра от най-високо качество.

След като бъде събрана и обработена, коластрата се подлага на флашпастьоризация при 72°С в продължение на 15 секунди и накрая се изсушава чрез индиректно нагряване при ниска температура. Благодарение на този процес хранителните качества се съхраняват максимално.

AquaSource КолАктив3 включва също така две други съставки, играещи важна роля за поддържане здравето на храносмилателната и на имунната система:

Ацидофилус

Полезни бактерии, населяващи тънките черва, които подпомагат храносмилането. Участват в защитата на тялото от вредни бактерии, паразити и други организми.

Лактоферин

Този биоактивен пептид, присъстващ естествено в коластрата, е добавен допълнително към нашия продукт, за да го направи още по-полезен за имунната система.

Източник: myaquasource.net

Избери опаковка:

120 капсули, 60 капсули

9 отзива за Коластра КолАктив 3 – 120 капсули

  1. Djuli Hristova

    Използвам ги, защото определено дават повече енергия и се чувстваш добре . Също така са натурални  продукти,което е много важно за мен.

  2. Angelina Marcelo

    AquaSource са изцяло натурални, дават здраве и енергия!

  3. Ангелова

    С помощта на коластрата цялото семейство е много по-здраво. Аз научих от Добри, че в нея има готови антитела и заради това при някакви симптоми веднага започваме да я употребяваме. Благодаря!

  4. Borislav Terziev

    За подпомагане и подобряване на организма.

  5. Катя Грозева

    Здравейте. Лично аз за пръв път ще пробвам колактив от Аквасорс за подкрепа на имунната система. Благодаря.

  6. Галина Иванова

    Използвам Коластра за сина си от 2 години, и от толкова не се е разболявал ?

  7. Kirill Kirillovv

    Добавките на AquaSource® използвам ,защото са уникални, качествени и ценни. Те дават на нашия организъм необходимото за пълноценното му функциониране.

  8. Нели Балабанова

    Използвам добавките на AquaSource® защото това са естествени хранителни продукти,които осигуряват набавянето на организма с широк спектър важни съставки.Мнението ми за продуктите и ефекта им е строго положително и резултатът е повече от добър.

  9. Петя

    За подпомагане на имунната система няма по-ефикасен и безвреден продукт. Дори си позволявам по-големи дози, когато усетя симптоми на разболяване. Веднага се неутрализира всичко.

Добавяне на отзив

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Също може да ви хареса…

Shopping Cart